Manuali i perdorimit te mjetit

Perdorimi i syzeve optike dhe aparateve te tjera gjate drejtimit te mjetit Lejohet prdorimi i syzeve optike apo aparateve t tjera t caktuar, q ndihmojn drejtuesin e mjetit t riparoj t metat organike ose aftsit e ulta anatomike a Pronari i mjetit nuk mund ta bj regjistrimin apo vazhdimin e regjistrimit t mjetit me veprim motorik, as ndrrimin e pronarit, pa e br Nga patenta, te leja e qarkullimit, te destinacioni i prdorimit t mjetit apo dokumenti i udhtimit pr shrbimet e rastit.

N total jan 45 dokumente q u krkohen drejtuesve t mjeteve nga ana e Drejtoris s Shrbimeve t transportit apo policis rrugore. NENI 46 PERKUFIZIMI I MJETIT RRUGOR. 1. Sipas ktij Kodi, quhen mjete rrugore t gjitha llojet e mjeteve q qarkullojn n rrug dhe q drejtohen nga njeriu.

Kontrolli i gjobave te makines edhe online ne internet. Adresa e internetit per kontrolli i gjobave online eshte kjo me poshte www. asp. gov. al. T gjith pronaret e automjeteve tani mund t kontrollojne online t gjitha gjobat rrugore q kane kryer gjat prdorimit t mjetit t tyre ende t palikujduara.

Manuali I Cmimeve Te Ndertimit 2015. pdf Free Download PDF files on the internet Quickly and Easily. posht (psh me kodin e zyrs ose me do te dhene tjeter). Fig. 13. Krkimi N rastin e paraqitur kemi krkuar me kodin e zyrs dhe ne vijim shohim deklarimet q jan regjistruar n at zyr nga deklarues t ndryshm. Titulli: Manual i drejtuesit t mjetit, pr lejedrejtim t kategorive A e B Origjinali: Manual i drejtuesit t mjetit, pr lejedrejtim t kategorive A e B Ngassi i mjetit q lviz pas mjetit me t ciln bartn fmijt si dhe ngassi i mjetit q vjen prball, sht i obliguar q t ndalet kur mjeti me t cilin bartn fmijt sht ndalur me qllim t hyrjes apo daljes s fmijve.

Krkesa pr matrikullim duhet t paraqitet nga pronari i mjetit lundrues brenda pes ditve nga fitimi i s drejts t pronsis mbi mjetin lundrues dhe duhet t prcaktoj qllimin e prdorimit t mjetit, duke i bashklidhur dokumentacionin e lshuar nga Regjistri Detar Shqiptar. Manuali i prdorimit prdoruesve (nxns apo msues), hyrjet n sistem dhe kohn e prdorimit, deri te menaxhimi i Gjithashtu msuesi mund t vizatoj me dor t lir me an t mjetit pr sht pjes e rrugs, por ne te nuk lejohet qarkullimi i mjeteve 3.

si rregull, shrben pr lvizjen e kmbsorve 4. sht pjes e rrugs n t ciln ndalohet pushimi i mjeteve. 2. krkon kujdes maksimal, nga ana e drejtuesit t mjetit, nePhone: (849) 107-1016 x 2668

Email: [email protected]